Innovatievermogen vergroten met innovatiesubsidie

Bedrijven die hun voorsprong op de concurrentie willen vergroten ontkomen er niet aan om te innoveren. Iedereen weet dat dit gepaard gaat met kosten, maar slechts een deel van de ondernemers weet dat daar zeer interessante subsidievoordelen tegenover kunnen staan. Een nog kleiner deel benut deze innovatiesubsidies ook daadwerkelijk. InnovatieSubsidie.eu is gespecialiseerd in het zichtbaar maken van subsidiekansen bij innovatieprojecten en het succesvol verwerven van deze voordelen namens de klant.

Connecting the dots: InnovatieSubsidie.eu analyseert bedrijfsactiviteiten, legt een link met de aansluitende innovatiesubsidies en vergroot de subsidiekansen van het innovatief mkb.


Maakt uw bedrijf al gebruik van innovatiesubsidies?

Uit ons onderzoek is gebleken dat innovatiesubsidies vaak door onwetendheid onbenut blijven. InnovatieSubsidie.eu informeert ondernemend Nederland over het brede scala aan innovatieregelingen. Sommige van deze regelingen zijn vrij eenvoudig te benutten, zonder dat u als ondernemer daar veel moeite voor hoeft te doen. Andere regelingen gaan gepaard met diverse voorwaarden t.a.v. de subsidieaanvraag en de projectadministratie. 

De dienstverlening van InnovatieSubsidie.eu (zie de onderstaande stappen) leidt uiteindelijk tot een optimale benutting van het subsidiepotentieel voor een organisatie. Door ons in te schakelen kunt u zich blijven focussen op de corebusiness van uw organisatie. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in voor aanvullende informatie, of voor het aanvragen van een kosteloze subsidiescan.In 4 stappen naar een succesvol subsidietraject


Stap 1: Gratis Subsidiescan

Weet u welke innovatiesubsidies relevant zijn voor uw bedrijf? 

Waarschijnlijk niet! Daarom voeren wij allereerst een vrijblijvende subsidiescan uit. Nadien bepaalt u zelf welke subsidies door ons worden aangevraagd.


Stap 2: Projectinitiatie

Heeft u al een projectplan of businessplan opgesteld voor het innovatieproject? 

De kans is groot dat het projectplan afgestemd moet worden op de voorwaarden van de subsidieregeling. Wij denken actief mee en vergroten zo de slagingskans.

 

 Stap 3: Subsidieaanvraag

Het succesvol aanvragen van innovatiesubsidies is een vak apart. 

Innovatiesubsidies zijn er in verschillende soorten. Wij weten de juiste accenten te leggen. De subsidieaanvraag kan meestal o.b.v. no-cure, no-pay worden opgesteld.

 

Stap 4: Subsidieverantwoording

De subsidieadministratie moet aan verschillende eisen voldoen.

Een duidelijke projectadministratie is vereist om de verantwoording in goede banen te leiden. Daarom bieden wij nadien ook administratieve ondersteuning aan.Stap 1: vrijblijvende innovatie subsidiescan

Voert uw bedrijf innovatieactiviteiten uit? Mogelijk is sprake van onbenut subsidiepotentieel.

Vul het onderstaande formulier in en wij voeren een vrijblijvende subsidiescan uit.InnovatieSubsidie.eu op Twitter


 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn