Over Innovatiesubsidie Nederland

Welkom bij Innovatiesubsidie Nederland! Wij zijn uw betrouwbare partner voor het verkrijgen van innovatiesubsidies. Ons doel is om innovatieve bedrijven te ondersteunen gedurende het gehele subsidietraject, van aanvraag tot en met de verantwoording. Op onze website informeren ondernemers over de diverse innovatiesubsidies die beschikbaar zijn en zij hiervan kan profiteren.


Wie wij zijn

Innovatiesubsidie Nederland is een toonaangevend subsidieadviesbureau dat zich volledig richt op het ondersteunen van innovatieve bedrijven. Wij begrijpen dat innovatie de drijvende kracht is achter economische groei en technologische vooruitgang. Daarom zijn wij gepassioneerd over het helpen van bedrijven om hun innovatieve ideeën werkelijkheid te maken door het optimaal benutten van beschikbare subsidiekansen.


Ons team bestaat uit ervaren subsidieadviseurs, elk met hun eigen expertise en kennis. Samen bieden wij een uitgebreide dienstverlening die naadloos aansluit op de behoeften van jouw bedrijf. Wij hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol begeleiden van bedrijven bij het verkrijgen van subsidies, en we zijn trots op de positieve impact die onze ondersteuning heeft op de innovatieve projecten van onze klanten.


Onze missie

Onze missie is eenvoudig: wij willen innovatieve bedrijven helpen groeien. Innovatie is cruciaal voor het concurrentievermogen en de duurzame groei van bedrijven. Wij geloven dat door het bieden van deskundig advies en begeleiding, wij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de innovatiekracht van Nederland.


Wij streven ernaar om het aanvraagproces voor subsidies zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Dit doen wij door bedrijven te voorzien van heldere informatie, strategisch advies en praktische ondersteuning. Wij nemen de complexiteit van het subsidietraject uit handen, zodat jij je volledig kunt concentreren op de ontwikkeling van jouw innovatieve projecten.Waarom kiezen voor Innovatiesubsidie Nederland

Deskundigheid en Ervaring

Met jarenlange ervaring in het begeleiden van subsidieaanvragen, beschikken wij over de nodige expertise om jouw bedrijf succesvol door het subsidietraject te leiden. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen van verschillende subsidieregelingen, waardoor wij jou altijd van het beste advies kunnen voorzien.


Persoonlijke Aanpak

Bij Innovatiesubsidie Nederland geloven wij in een persoonlijke aanpak. Elk bedrijf is uniek, en daarom stemmen wij onze dienstverlening af op jouw specifieke behoeften en doelen. Wij nemen de tijd om jouw bedrijf en jouw innovaties grondig te leren kennen, zodat wij jou op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden.


Hoge Succesratio

Onze succesratio spreekt voor zich. Wij hebben talloze bedrijven geholpen om hun innovatieve projecten gefinancierd te krijgen via subsidies. Onze grondige aanpak en toewijding zorgen ervoor dat jouw subsidieaanvraag de best mogelijke kans van slagen heeft.


Betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat jouw innovatieve projecten van cruciaal belang zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. Daarom kun je op ons rekenen voor betrouwbare en transparante ondersteuning gedurende het gehele subsidietraject. Wij houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent.

350+

Afgeronde projecten

40+

Verschillende regelingen

€ 13 miljoen
Toegekende subsidies

6

Senior adviseurs

Bevalt onze werkwijze?

Laten we samenwerken


Ben jij klaar om jouw innovatieprojecten naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons team van experts staat klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw innovatiedoelen.